Med vsemi transportnimi segmenti so lahka komercialna vozila in avtobusi najbolj izpostavljeni razvoju tehnologij. Hkrati pa s povečano urbanizacijo po vsem svetu narašča povpraševanje po javnem prevozu in transportu.

Električna vozila povzročajo bistveno manj hrupa in lokalnega onesnaženja kot vozila z dizelskimi in bencinskimi motorji. Še posebej so primerna za mestno vožnjo z veliko ustavljanja, čakanja in speljevanja. Hkrati lahko elektromobilnost - uporaba električnih vozil v prometu - v povezavi s čistejšo proizvodnjo električne energije občutno zmanjša izpuste toplogrednih plinov in tako pripomore v boju proti globalnim klimatskim spremembam. Elektromobilnost se ponuja kot rešitev težav na različnih ravneh sodobne družbe. Ekonomski in okoljski dejavniki so med glavnimi razlogi za prehod na alternativni električni pogon.

V Sloveniji je bilo konec leta 2017 na voljo več kot 600 javno dostopnih polnilnih postaj, ki jih enostavno najdete na portalih upravljalcev lokacij polnilih postaj za električna vozila. Naraščajoče pa je tudi število zasebnih polnilnic za lastne vozne parke podjetij.

Akterji v segmentu transporta in mobilnosti so izpostavljeni razvojnim globalnim pritiskom, ki zahtevajo visoko stopnjo obvladovanja svojih tveganj. D2S ponuja storitve za mobilnost in transport, ki postajajo nepogrešljiv partner podjetjem, ki se ukvarjajo s transportom ali drugimi prevoznimi storitvami.

O nas

Smo podjetje, ki je specializirano za segment lahkih komercialnih električnih vozil (lahka dostavna in gospodarska vozila in manjši avtobusi – »shuttli«) in električnih vozil za posebne namene (vozila za invalide, mikro vozila za mestna središča) ter vzpostavitev raznovrstnih storitev na področju mobilnosti. Naša ekipa je sestavljena iz predanih profesionalnih strokovnih sodelavcev s širokim naborom izkušenj s področja transporta, mobilnosti in energetike. Prisotni smo na področju celotne Slovenije in storitve kreiramo v sodelovanju z najboljšimi domačimi in mednarodnimi strokovnjaki iz priznanih podjetij. Izkušnje nas delajo uspešne pri razumevanju potreb naših strank ter prilagajanju njihovim specifičnim poslovnim okoliščinam.

Pomemben del naše vizije je postati vodilni slovenski partner na področju elektrifikacije voznih parkov podjetij v segmentu lahkih komercialnih električnih vozil in električnih vozil za posebne namene ter partner podjetjem in inštitucijam pri vzpostavljanju prevoznih storitev.

Storitve

Zamenjave klasičnih komercialnih vozil z električnimi vozili vnašajo nekaj negotovosti med upravljalce voznih parkov podjetij. S podjetjem D2S je vstop v elektromobilnost enostaven, varčen in obvladljiv.

D2S skupaj s partnerji zagotavlja svojim strankam celovite fleksibilne rešitve s področja upravljanja voznih parkov lahkih električnih komercialnih vozil, vključno z zagotavljanjem polnilne infrastrukture, nadzorom in upravljanjem voznega parka, servisiranjem, in po meri izdelanimi poslovnimi in finančnimi storitvami za podjetja v segmentu transporta in mobilnosti.

Vaša želja je naš izziv!