Vedno večji delež podjetij izgublja poslovni interes za lastništvo nad svojimi voznim parkom in posledično se na trgu povečuje ponudba poslovnega najema vozil. Predvsem je ta trend jasno izražen v segmentu električnih vozilih. S poslovnim najemom električnih vozil namreč podjetje enostavno minimizira tveganja povezana s stalnim tehnološkim razvojem električnih vozil in njihovo preostalo vrednostjo.

Pri D2S vam omogočamo, storitev Car as a service (operativni najem) po meri. Vozilo lahko najamete za dobo od enega do pet let pri čemer so vsi pogoji najema in plačila dogovorjeni vnaprej.

Bi radi dodali še dodatne mobilne enote za polnjenje ali nadomestno vozilo? Morda popolno ali delno upravljanje vašega voznega parka? Izbira je vaša. V sklopu sestavljene oblike storitve si lahko glede na izbrani paket zagotovite vse od vzdrževanja in servisa vozila, registracije, zavarovanja, menjave pnevmatik, možnosti nadomestnega vozila in upravljanja ter nadzora vozila. V primeru okvare, lahko voznik računa na zanesljivo pomoč.

Vse naše stranke prejemajo periodična poročila in obvestila potrebna za ustrezno poznavanje aktivnosti vezanih na vozila v najemu.